Kronobergskuskarna.se

 

Tipsrundan 2007

 

Ja här står Birgitta och Karin och ser när alla kommer för att deltaga i Tipsrundan. Birgitta hade valt en solig dag att träffas på. Och ett jätte jobb att fixa alla detaljer för rundan. Dom har den nordsvenska hästen Rimfrost med sig

 

Ja här kommer ett stiligt ekipage. Fram i skogen körande av Viktoria med Yvonne jämte sig och stående bakom dom är det Jerry med kusinerna Kellie och Josefine. Dom nordsvenska hästarna heter Carloz och Cassandra.

Ja det var några som red på sina hästar också. Här kommer Jenny på sin nordsvenska Lukas och Agneta på sin islänning Drifva.

 

Ja det fanns också yngre gubbar som var ute o red. Ser väldigt sammanbiten ut. Men det hör ju till när man rider på den nordsvenska hästen Tjabo som är en hingst. Och det var ju så många ston där som han gärna ville titta närmare på..

Med i sällskap kom även Jeanette med sin nordsvenska Sessan Hon tyckte det var en jätte fin dag med sol o fina vägar att rida på.

 

Ja då var det dags för att ta loss hästarna och ta en välbehövlig rast med grillat eller var man hade med sig att äta. Här står Karl-Axel o selar av sin häst som heter Alma och Göran står och försöker hjälpa till och Frida står o tittar på så att allt går rätt till.

 

Här har några hästar blivit uppbundna. Med Zinita som frågar hästen Elvira vad som är godast korv eller hö.

 

Här står det två unga tjejer o tittar på när Zinita selar på sin ardennerhäst Elvira.

 

Och här kommer Lena inridande på fjordingen Lizzi och Hanna kommer strax efter på sin häst Piggelin. Med några tittare som åskådare.

 

Här kommer Ulf med Matilda vid sin sida. Fjordstoet heter Gullan.

 

Birgitta och Karin åker här med hästen Rimfrost och plockar in alla vägbeskrivningar och tipslapparna som var utmed körvägarna så att vi kunde se vilka vägar vi skulle ta.

 

Ja nu sitter vi o äter o dricker o vilar.

 

 

Och här går Birgitta och tittar så att allt är som hon har tänkt sig. Och vem vann? Lena Persson från Älmhult blev dagens vinnare med 11 rätt av 13 frågor. Grattis!

 

 

 

 

 

Skriv till oss: kronobergskuskarna@gmail.com